LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Tilbake..

Hei.. Har vært borte ganske lenge så plutselig fikk jeg lyst til å blogge igjen, så her er jeg. Skal si det som har skjedd i det siste, husker ikke alt men, skal prøve.

Jeg var på bursdagen til Emilie og Elise 


Også vært i Oslo på stranda men husker ikke om jeg tok bilde av det så. 

Så det siste har jeg vært mye ute med venner,  og skolen


 ... Ingen kommentarer

Heii!!

Days challenge 11# Rommet ditt. Den er litt rotete nå så tar heler bilde når den er litt finere ahha!

Dagen i dag har egentlig vært kjempe fin, vi hadde norskprøve som gikk bra, også var vi ute å spilte masse rart i 2 timer også kom jge gjem så på en serie også spiste og nå skyper jeg med Ingunn, som jeg sa i går så tok jeg noen bilder i dag men ingen av de ble fine hahaha. Men på fredag og lørdag  kommer det mange bilder da skal jeg på bursdagen til Emilie og Elise gleder meg!

Ja har ikke så mye å blogge om ahhaha, men snakkes da!
... Ingen kommentarer

Days challenge 9# and 10#

Hei, jeg kom hjem rett etter skolen har masse å øve på, hadde noe prøver i dag og skal ha prøve i morgen også så må øve!
Vi har sett på selena gomez konsert men vi får se hvordan det går!
På lørdag skal jeg på en bursdag og søndag er det konfirmasjon til broren min så ja:)
Har ikke tatt noen bilder i dag, men det kommer i morra. Skal bli ferdig med å redigere videoene så det kommer før lørdag håper jeg.... Ingen kommentarer

Sorry

Hei, har ikke blogget før nå fordi jeg måtte gjøre lekser og vi skal ha prøve og da må jeg lese. Tar days challenge i morra, men nå ser jeg på selena gomez konsert som jeg og noen venner skal til kanskje så det blir spennende da. Det blir et kjedelig innlegg fra meg i dag men håper alle har hatt en kjempe fin dag i dag!

Blogger fra mobilen så kanskje bildene blir litt rare eller mindre :)... Ingen kommentarer

Heii!!

Hei, sorry har ikke fått blogga før nå fordi har vært veldig opptatt i dag, først gikk jeg ut med Elise, jenny og nora vi gikk i 2 timer så det var kjempe gøy, vi kjøpte pizza og gikk hjem!


 Også etter det når jeg kom hjem dusja jeg ogsånt for klokka 4 begynte det sånn greie i kirka, siden stebroren min skal konfirmere seg neste søndag og i dag hadde han en sånn framførings og da gikk vi dit da!
 

Days challenge = Day 8 - Hva har du i sminkepungen? = Det kan jeg lage en video av :)... Ingen kommentarer

Kuben! + Days challenge#7

Day 7 - Det du kjøpte deg sist

Det var PERFEKT! Siden i dag kjøpte jeg noen klær, var på shopping med mamma, kjøpte ikke så mye da, men legger ut, men skal lage en video av det siste jeg har kjøpt siden det er noe mer også!


Genser fra VERO MODA= 179,95 kr


¨H&M = 199kr


Buksa også fra H&M= 199kr eller no


Svart Milla peplum fra CUBUS= 129kr


Fra H&M= 99kr


Grå Sunniva tank top fra CUBUS= 99kr
 

Jeg tror det var bare det :) 

... Ingen kommentarer

Fredag KOS!

Hei, jeg tar days challenge etterpå når jeg kommer hjem, har vært ute med jenny, skulle til hønefoss men det ble ikke noe av så vi lagde en video og tok mange bilder ute, men få av de ble fine haha! også la vi når vi var ferdige med å ta bilde så, så vi at det sto en søppelkasse bak oss, så ikke bry dere så mye om det, snart skal jeg på uk med noen venner kommer seint men det blir days challenge i dag!
4 kommentarer

Days challenge # 6

Day 6 - Antrekket ditt i dag

Ja, tok mange bilder men bare noen få ble bra!! så ja :)

Fikk ikke blogget før nå fordi etter jeg kom hjem spiste jeg og sov var kjempe sliten og klokka 6 dro vi til kirka, snakke om konfirmasjons greie osv.. Så vi slutta bare nå, skal snart bli ferdig å se på den beste serien House. Også skal jeg dusje spise middag og sove, så det ble ikke mye blogging fra meg i dag men ja! 

Ha en fin dag videre !
... Ingen kommentarer

Outfit + Bilder fra i dag,... Én kommentar

Slitsomt og utrolig fin dag! + days challenge 5

Day 5 - Noe du savner 

Ja, mange jeg savner selv om de ikke bor så langt fra meg men ja!

Hei, så i dag hadde jeg en slitsomt dag og kjempe fin! Først tok jeg blodprøve som gikk helt fint, også hadde jeg sånn framføring i engelsk av Ther Rolling Stones sånn band som også helt fint, også hadde vi fysisk aktivitet og helse da vi hadde slåball eller noe sånt. Etter det dro jeg og noen venner til ungdomskafe og var der ganske lenge også hadde jeg vondt i hode og magen så jeg gikk hjem spiste middag og sov litt men også kom folk innom meg for å spørre om jeg ville bli med dem ut og da vekka de meg og nå klarer jeg ikke å sove igjen :/ I morra skal jeg også ut håper jeg bare blir bedre da ahah! :) 
... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013
hits