LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Day 7- Yeah

Heii, nå har vi kommet hjem fra trening til lissell da eller vi kom hjem en stund siden men vi spiste ogsånt.. Tok noen bilder og noen videor men jaja.. Legger ut noen bilder meg har ikke redigert dem da.. Det tar ganske langt tid og det gidder jeg ikke. Nå sitter vi bare her og koser oss med godteri :) Jaja også skal vi se på en film og legger oss så det er det siste innlegg fra idag da.. Håper du har hatt en fin dag og at du koser deg .. Noen bilder!


Natta!

... Ingen kommentarer

Day 7- Bilder

Heihei.. I dag gikk jeg og Lissell ut for å ta noen bilder da.. Nå skal jeg sove hos Lissell så jeg skal ta ekstra bilder.. Henne skal snart på fotball trening så jeg skal ta noen bilder... Videon kommer kanskje ut i dag eller i morra (hvis det bir noen video da) Men uansett så blir det veldig kos, vi kommer nok sikkert til å ta noen flere bilder idag.. Men ja.. Jeg har kommet opp på 10.plass på jevnaker lista nå, så tusen takk til alle dere som leser bloggen min!♥

Blogger senere 

Hva skal du i dag/hva har du gjort!... Ingen kommentarer

konkurransen :)

Heiheii.. Jeg har fått noen beskjed om konkurransen da.. Men jeg vil hele lage en video om det den kommer kanskje i morra eller fredag da!!  Men jeg det hadde vært koselig om dere hadde sagt om hva premien kunne være.. JB genser, sminke osv.. 

Legger videon ut denne uka da.. :) 


... Én kommentar

Day 6- Skolen -_-

Heiii, nå er jeg på skolen og KOSER MEG... Etterpå skal vi ut å gå på skøyter.. men jeg gidder ikke derfor skal jeg ta noen bilder med mobilen.. :) Har ikke mye å blogge om nå men blogger når jjeg kommer hjem:) 

Har fått noen beskjeder om konkurransen!


7 kommentarer

Day 5- Konkurranse

Heihei YEPPI.. Ja har snakket litt med mamma ogsånt så ble vi enig at jeg skal lage en liten konkurranse. Men det tar litt langt tid da.. Vi må først finne ut hvodan den skal være og hva vinneren vinner :) Alle kan bli med. Sier i fra med en gang jeg skal finne ut hvordan den skal bli med den blir en konkurranse :) Håper dere vil være med da!! Legger ut en viden når jeg finner ut kanskje i morra eller torsdag. GLEDER MEG !!


10 kommentarer

Day 5- Lekser

Heihei, Dagen har vært helt super.. Vi hadde tysk og noen framføring det var gøy da. Nå sitter jeg og øver til matte, og gjør ferdig leksene mine men jeg tror ikke jeg blir ferdig i dag siden er masse å øve til skal ha, og det skal jeg ha til fredag. Jeg er ferdig snart da:)

Etterpå skal jeg bli ferdig med å velge kjolen jeg skal ha på Nelly når jeg bestemmer meg kan jeg legge ut bilde.

Blogger mer etterpå.  Når jeg er ferdig da :)

Hva har du gjort i dag? :)... Ingen kommentarer

Klippe meg

Heihei.. Tenkte bare å lage en fort innlegg tror ikke at jeg skal blogge mer i dag ..Kanksje jeg skal ut i morra er ikke sikker egentlig. Men uansett skal kanskje klippe meg neste uke..  jeg vet ikke om jeg vil det eller ikke, men jeg skal bestemmer før fredag da :) :=
... Ingen kommentarer

Day 4- Hjemme

Heii, nå gjør ikke jeg så mye.. skyper med noen venner og spiller litt på pc-en.. Noen bilder fra skolen i dag.. får ikke lastet opp alle men de andre laster jeg opp etterpå :)'
Hva har du gjort i dag?

... Ingen kommentarer

Day 4- skole

Heiii, jeg blogger fort nå fordi jeg skal til skolen om noen min så jeg bare skriver et fort innlegg.. Når jeg kommer hjem blogger jeg mer.. Måtte stå opp kl 6:00 fordi mamma skulle på jobb også skulle hun ta buss også fant ikke hun busskortet haha . Noen bilder .Fikk ikke tid til å redigere dem sorry .. blogger senere da :)

Hva skal du i dag?... Ingen kommentarer

Day 3- Hjemme

Heii, sorry fikk ikke blogge før nå fordi jeg var ganske trøtt sov 02:00 og våkna halv ni så jeg er ganske trøtt.. Det er kjempe kaldt ute i dag det har snødd hele dagen så jeg gikk ikke ut .. Har ikke spist frokost bare en liten lunsj :/<3 Men men .. 

Hva har du gjort i dag?6 kommentarer

Day 2-+ Innkjøp

Heii, det er den andre gang jeg blogger i dag .. skulle bare si at jeg fikk(kjøpte) noen nye klær eller de kom i posten da.. JEG ELSKET DEM.. 

Buksa: Bik Bok 599 kr

Bluse: Bik Bok 99 kr

lommebok : Ramagem 649 kr


Dårlig kvalitet.. ;( 

Hva syntes du om bildene ?... Ingen kommentarer

Day 2- Alt i et innlegg :)

Heii,  så i dag er det så kaldt ute så jeg gikk ikke ut for å ta bilde tok bare noen få bilde inne siden jeg er sliten etter å ha ryddet rommet mitt :/ Idag så har ikke jeg gjort så veldig.. sov ca kl 2 og våkna kl halv 10 tror jeg også spiste jeg .. og jeg bare skyper nå!!  Kanskje jeg gjør noe mer etterpå (er ganske sikker på at jeg ikke gjør det). Noen bilder ---->
  

Hva har du gjort i dag?

Hva syntes du om bildene?2 kommentarer

Day 1 -innkjøp

Heiii, så i dga har ikke jeg gjort så veldig mye.. litt på pc-en, spiste og litt sånn.. I morgen skal kanskje ut for å ta billde men er ikke sikker det blir -17 :O Men vi får se da.. Så jeg kjøpte noe ikke for så lenge siden noen dager så jeg tok bilde så det kan jeg bruke somm innkjøps-bilde :)


Den er fra gosh 99kr


Den er fra Isadora som koster også 99kr


 Den mineral foundation power fra Isadora som koster 199kr


 Den fra Dior som koster 125kr


Samme

Og den fra H&M som koster 49kr


:) Alt 

Hva har du gjort i dag a?

Hva syntes du om bildene? 

Isaaa..... Ingen kommentarer

Dagen i dag..

Heii, så idag var dagen min som en helt vanlig dag, våkna,skolen og hjem .. :/<3 Eller.. dro til lissell også ble jeg kjørt hjem da..<3 Men elelrs så skjedde ikke noe spesielt på skolen. Vi hadde bare lekse+lekse og litt lekse ..<3 

Noen bilder ..

 Gå inn å se litt på Lissiii.blogg no!! 

Hva syntes du om bildene?

Tips på hva jeg kan blogge om ?2 kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2013
hits