LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Sun is up

Heii så ja, i dag var det 6 grader ute og det var kjmepe fint vær og siden vi er i Oslo og tante bor så nær stranda tenkte vi å ta en liten tur ute for å se og det var så gøy, vannet var så kaldt. Men ja jeg tok mange bilder men ingen av de ble så fine siden kamera hadde lite strøm og da tok vi bilder med mobilen hahaha. Så ja Hva har dere gjort i dag?Isa :)

3 kommentarer

Sorry

Heii, ja sorry for at jeg ikke fikk blogge i går, var litt opptatt da haha.. kom til Oslo litt seint eller kl 12 eller noe sånt men vi dro på shopping med en gang da og kom ikke hjem før klokka var halv åtte og da skulle vi se på en program som heter : House og den slutter halv 9 og etter det glemte jeg helt at jeg skulle blogge og da sendte jeg meld til Lissell sånn at henne kunne gjesteblogge for meg og dte var kjempe kos at henne gjorde det!

Til å har jge kjøpt bare 4 ting  det er den bb crem, en sånn genser og 2 kjempe fine sko.. Skal lage en blogg video av det så ja.. På lørdag tenkte vi å dra til Sverige da, gleder meg til å spise mye godteri hahahaha.. så ja det var dte jge skulle blogge snakkes i morra ellernoe sånt Klem meg!

 

hva har du gjort i dag?... Ingen kommentarer

Gjesteblogging

Heihei! ♥ Jeg heter Lissell og har også en blogg som heter: www.Lissiii.blogg.no  (trykk på linken så kommer dere rett inn). Jeg blogger for Isadora nå, fordi henne er i Oslo så derfor spurte henne meg om jeg kunne blogge for henne idag:) Veldig hyggelig å få blogget litt på en annen sin blogg også:) Men dagen min idag har egentlig vært helt grei, har stått på slalom ogsånt. Er jo på hytta så hvorfor ikke kjøre en tur til slalom bakken? Resten av kvelden blir det nok bare å slappe av:) Hadehade! Bilde av meg nedenfor: 

skjekke ut bloggen min også? :) Ha en fin dag videre alle sammen!... Ingen kommentarer

Bye

Heii, i dag våkna jeg ca kl halv 10 da siden vi skal snart dra, men tenkte å blogge litt før jeg skal dra, det er ikke sikkert at jeg kommer til å blogge når jeg kommer der siden vi skulle shoppe når vi kom dit, men tar noen bilder av innkjøpt vis jeg kan da:) Jeg tar ikke med pc-en men kankje jeg kunne låne av noen der, men vis ikke blogger jeg fra mobilen min!

HVA SKAL DU I DAG?

Har ikke tatt noen bilder i dag så jeg måtte ta med den der.

Ksnskje en blogvideo av det jeg SKAL kjøpe?

Kos dere resten av dagen, blogger senere HADE!... Én kommentar

Natta

Heii, jeg skal legge meg snart siden jeg skal våkne kl 10 eller noe sånt siden vi skal dra til Oslo kl halv 12 eller 11. Håper vi skal shoppe litt da vi kommer der, med det er ikke sikkert jeg skal prøve å blogge før jeg drar da men jeg vet ikke helt. Men jaja.. Nå sitter jeg her å kose meg, ser på en film og litt sånn men skal snart legge meg!

Natta.. Hva skal du i morra?... Ingen kommentarer

Blogg video

Håper dere liker den da:)3 kommentarer

Sminke video

Heii, så jeg fikk spørsmål om hva jeg bruker til vanlig altså sminke og først tenkte jeg å vise dere det. Men så tenker jeg også å lage en sminke video sånn at jeg bruker de sminke jeg pleier å bruke til hverdagen. Men også ble jeg ''tagget'' i noe som het : 6 ting  jeg må velge eller hva det heter.

Det er sånn at jeg  velge 6 ting i sminkemappe mi og sminke med de je mest trenger. Men dne kommer ikke ut før den spørsmålsrunde da :)

Så ja :)  3 kommentarer

Blogg video!

God morgen alle sammen, ja i går tenkte jeg å svare på spørsmålsrunde da men så klikka pc-en ogsånt så ja, fikk ikke gjort det. Skal prøve å gjøre i dag, jeg er ikke sikker. Men vis ikke den kommer ut i dag så kommer den ut neste uka da sidne jeg skal være borte hele uka. Men skal også prøve å blogge litt.

Men ja, skal prøve å ta en liten tur ute, er ikke sikker på om jeg gidder, fordi jeg er så sliten ahah.

Men håper dere har en fin dag for det  :)

 Kjempe kaldt ute i dag hahah :=

 Skriv bloggnavnet deres så jeg kan besøke den, elsker å besøke nye blogger hilsen meg! :)

 ... Ingen kommentarer

Spørsmålsrunde 1

Heii, så jeg tenkte å lage en spørsmålsrunde, så ja bare spørr i vei, hva dere vil og hvor mange ganger dere vil. :)

Lager en video slutten av uka :) Klem meg!

 7 kommentarer

Hvem skal jeg velge?

Jeg skulle til å sove, men jeg tenkte vis jeg sov nå hadde ikke jeg klart å sove senere så jeg så litt på kjoler.. Hvem er de er finest tror dere?

 10 kommentarer

Lørdags-kos

 

Heii, så jeg fikk ikke blogge før nå siden jeg sov jo nesten hele tiden haha.  Jeg er så sliten haha. Jeg tror jeg blir syk snart, jaja en fin start på vinterferie da, så det blir bare et liten innlegg før jeg legger meg IGJEN AHAH. Så ja hva har dere gjort i dag a?


Natta<36 kommentarer

Vinterferie!

Heiii, det er vinterferie, hvertfall for oss i Jevnaker da det  ikke lenge siden jeg våkna da siden jeg sov klokka 7 fordi jeg ikke fikk sove hahah. Nå er det kjempe fint vær ute, sol og +4 grader. Jeg tenkte å ta en tur til hønefoss i dag, men kanskje jeg skal det senere da. Jeg tok noen få bilder i dag men ja!

Etterpå skal vi spise middag i Hønefoss, og i morgen tenkte vi å gå på ski da. Så i dag skal jeg være litt hjemme og se på film osv.

Hva skal du i dag?

 ... Ingen kommentarer

Babbier!

Heiii, Idag er den siste dag på skolen før vinterferien så  alle er super glad etterpå skal vi se på film med godteri,. Men for at alle skulle ha det gøy tenkte vi å gå i kostyme, derfor tenkte vi å gå i baby-kostyme :) Med smok, onepice og sminke JAA! Vi var kjempe søte, og vi koser oss veldig!


Hva syntes du om bildene? ... Ingen kommentarer

Ønsker meg!

Heii når ser jeg litt på det jeg ønsker meg, det er Onesie hoodie animal, den er super fin! jeg har 1 fra før men nå ønsker jeg en til. Jeg har  en enhjørninger onesie. Men jeg har lyst på pikachu onesie. Den er super fin, og den koster bare 69kr. Mamma sa at hun kunne tenke seg det så ja. Sånn ser den ut da.

 

Og den som jeg har hjemme som er en  enhjørninger ser sånn ut: 

 

De kosta 135 kr da<3 Men jeg elsker dem, og skal ha med den på skolen i morra.. Siden alle skal gå i kostyme i morra :) 

Jajaj ha en fortsatt en fin dag da! 

Isa! 

Skriv bloggnavnet ditt så kan jeg ta en titt på den :)... Ingen kommentarer

Skolen :)

Heihei..  Nå har vi fritime på skolen så jeg tenkte å blogge nå.. Jeg hadde tenkt til å blogge før skolen men jge sov ikke før klokka var rundt 6 tida.. og jeg skulle våkne halv 8 men jeg våkna 20 min før jeg skulle dra så ja.. fikk ikke gjort det da.

Men men.. :) Ha en super fin dag da! 

Isa2 kommentarer

Fint vær i dag!

Heii... Jeg tok noen bilder i dag siden det er kjempe fint vær i dag!! Vi hadde fysisk aktivitet og helse i dag, vi skulle gå på ski men jeg hadde ikke ski så jeg fikk ikke bli med :(  


Hva har du gjort i dag a?

... Ingen kommentarer

19.02.13 :)

Hei.. Da har jeg kommet hjem fra skolen. Skal snart middag, fikk ikke blogge før nå fordi jeg sov ahahh. Nå ser jeg på tv med mamma . I dag var det SOL, yeah.. endelig. Tok med kake til skolen den var litt sånn masse sjokolade ove den da haha. Men men .. 


Bilder av meg og yvonne<3 

Hva har du gjort i dag?
... Ingen kommentarer

Heii!!

Heihie.. Nå er jeg på skolen. Har ikke så vondt i kne lenger, etterpå skal jeg og mamma på trening eller jeg skal være med henne, men det er ikke sikkert at jeg skal siden jeg har fortsatt litt vondt i kne så jaja. Men vi får sm Isa. 


Lissiii.blogg.no 

Hva skal dere i dag? 

Blogger etterpå kos dere resten av dagen.:)

 2 kommentarer

Heii!!

Hei hei... Nå sitter jeg og ser på tv.. Skal snart bestille middag, pizza nam nam.. Skole dagen var helt vanlig, men har kjempe vondt i kne etter gym, slo meg veldig hardt så jeg har kjempe vondt, vis jge ikke bli bedre kan jeg ikke komme på skolen, da må jeg til legen -_- 


 Hva har dere gjort i dag da?2 kommentarer

Søndags-kos !

heihei.. nå har jeg kommet hjem har vært i hønefoss i dag og litt sånn.. Ehmmm nå sitter jeg på rommet og skyper med noen venner  og spiser litt godteri.. Tok ikke så mange bilder men himmelen var kjempe fin i dag da.. Skal uansett ikke på shopping i morra siden det er ikke lenge til jeg drar dit med Lissell.
Hva har dere gjort i dag da?

... Ingen kommentarer

Bursdag :)

Heihei.. fikk ikke ikke blogge før ellerette bursdagen i går. Tok heler ikke så mange bilder men det var kjempe gøy der. Ehmm jeg kom hjem ca 11 ellerno var veldig sliten så jeg sov med en gang da. Så er litt sliten i dag å.

I morra skal jeg kanskje på shopping med noen venner så jaja blir bra!! Bilder fra i går..
Dårlig kvalitet ogsånt siden jeg tok med mobilen -_-

 ... Ingen kommentarer

Natta!

Heihei.. Jeg har litt vondt i hode ogsånt derfor er det kanskje best at jeg legger meg nå.. Skal på en busdag i morra kl 19.. tror jeg håper det blir kooos da ..  Jaja .. natta da!'ISA!
... Ingen kommentarer

:O

HEIHEI... lenge siden jeg har blogga... vet dte .. men har vært opptatt hele tiden men siden jeg har fått meg den nye nikon l310 

 sånn ser den ut!!

Den er ganske bra da.. ahaha. Lager en fort video blogg igjen så jaja.. vet ikke når den kommer ut så ja!!:)


ISA!... Ingen kommentarer

Speilreflekskamera om noen dager!!

Heii.. Ja nå har jeg og mamma bestilt speilreflekskamera til meg siden jeg har en gammel og stygg. Jeg vet ikke når den kommer kanskje om 2-3 uker ellerno. Den kostet 2350kr ellernoe.. Gleder meg så mye til å få den..

Sånn er den ca!!

:)
Isa!... Én kommentar

Heiii

Heii.. Etter en liten blogg pause tenkte jeg å lage en kjempe fort video til dere.. Tok noen bilder sånn FORT.. men ikke noe spess egentlig da..  Jajaj.. Grunnen til den blogg pause var fordi jeg var ganske opptatt og hadde ikke tid til å blogge.. Men nå er jeg tilbake da :)

 

 ... Ingen kommentarer

Pause

Heihie.. skal bare si at jeg tar en liten pause nå.. Men dere får beskjed om hva premien blir og hvordan dere gjør for å bli med på konkurransen. Men før det skal ikke jeg blogge så mye. Har ikke så mye tid i det siste så jaja.. :)
... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013Her kan du skrive hva litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits