LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Heii!!

Days challenge 11# Rommet ditt. Den er litt rotete nå så tar heler bilde når den er litt finere ahha!

Dagen i dag har egentlig vært kjempe fin, vi hadde norskprøve som gikk bra, også var vi ute å spilte masse rart i 2 timer også kom jge gjem så på en serie også spiste og nå skyper jeg med Ingunn, som jeg sa i går så tok jeg noen bilder i dag men ingen av de ble fine hahaha. Men på fredag og lørdag  kommer det mange bilder da skal jeg på bursdagen til Emilie og Elise gleder meg!

Ja har ikke så mye å blogge om ahhaha, men snakkes da!
... Ingen kommentarer

Days challenge 9# and 10#

Hei, jeg kom hjem rett etter skolen har masse å øve på, hadde noe prøver i dag og skal ha prøve i morgen også så må øve!
Vi har sett på selena gomez konsert men vi får se hvordan det går!
På lørdag skal jeg på en bursdag og søndag er det konfirmasjon til broren min så ja:)
Har ikke tatt noen bilder i dag, men det kommer i morra. Skal bli ferdig med å redigere videoene så det kommer før lørdag håper jeg.... Ingen kommentarer

Sorry

Hei, har ikke blogget før nå fordi jeg måtte gjøre lekser og vi skal ha prøve og da må jeg lese. Tar days challenge i morra, men nå ser jeg på selena gomez konsert som jeg og noen venner skal til kanskje så det blir spennende da. Det blir et kjedelig innlegg fra meg i dag men håper alle har hatt en kjempe fin dag i dag!

Blogger fra mobilen så kanskje bildene blir litt rare eller mindre :)... Ingen kommentarer

Heii!!

Hei, sorry har ikke fått blogga før nå fordi har vært veldig opptatt i dag, først gikk jeg ut med Elise, jenny og nora vi gikk i 2 timer så det var kjempe gøy, vi kjøpte pizza og gikk hjem!


 Også etter det når jeg kom hjem dusja jeg ogsånt for klokka 4 begynte det sånn greie i kirka, siden stebroren min skal konfirmere seg neste søndag og i dag hadde han en sånn framførings og da gikk vi dit da!
 

Days challenge = Day 8 - Hva har du i sminkepungen? = Det kan jeg lage en video av :)... Ingen kommentarer

Kuben! + Days challenge#7

Day 7 - Det du kjøpte deg sist

Det var PERFEKT! Siden i dag kjøpte jeg noen klær, var på shopping med mamma, kjøpte ikke så mye da, men legger ut, men skal lage en video av det siste jeg har kjøpt siden det er noe mer også!


Genser fra VERO MODA= 179,95 kr


¨H&M = 199kr


Buksa også fra H&M= 199kr eller no


Svart Milla peplum fra CUBUS= 129kr


Fra H&M= 99kr


Grå Sunniva tank top fra CUBUS= 99kr
 

Jeg tror det var bare det :) 

... Ingen kommentarer

Fredag KOS!

Hei, jeg tar days challenge etterpå når jeg kommer hjem, har vært ute med jenny, skulle til hønefoss men det ble ikke noe av så vi lagde en video og tok mange bilder ute, men få av de ble fine haha! også la vi når vi var ferdige med å ta bilde så, så vi at det sto en søppelkasse bak oss, så ikke bry dere så mye om det, snart skal jeg på uk med noen venner kommer seint men det blir days challenge i dag!
4 kommentarer

Days challenge # 6

Day 6 - Antrekket ditt i dag

Ja, tok mange bilder men bare noen få ble bra!! så ja :)

Fikk ikke blogget før nå fordi etter jeg kom hjem spiste jeg og sov var kjempe sliten og klokka 6 dro vi til kirka, snakke om konfirmasjons greie osv.. Så vi slutta bare nå, skal snart bli ferdig å se på den beste serien House. Også skal jeg dusje spise middag og sove, så det ble ikke mye blogging fra meg i dag men ja! 

Ha en fin dag videre !
... Ingen kommentarer

Outfit + Bilder fra i dag,... Én kommentar

Slitsomt og utrolig fin dag! + days challenge 5

Day 5 - Noe du savner 

Ja, mange jeg savner selv om de ikke bor så langt fra meg men ja!

Hei, så i dag hadde jeg en slitsomt dag og kjempe fin! Først tok jeg blodprøve som gikk helt fint, også hadde jeg sånn framføring i engelsk av Ther Rolling Stones sånn band som også helt fint, også hadde vi fysisk aktivitet og helse da vi hadde slåball eller noe sånt. Etter det dro jeg og noen venner til ungdomskafe og var der ganske lenge også hadde jeg vondt i hode og magen så jeg gikk hjem spiste middag og sov litt men også kom folk innom meg for å spørre om jeg ville bli med dem ut og da vekka de meg og nå klarer jeg ikke å sove igjen :/ I morra skal jeg også ut håper jeg bare blir bedre da ahah! :) 
... Ingen kommentarer

Sommerfølelser

Kanskje litt dumt? Fra i går til i dag hadde jeg litt sommerfølelser. Det var kjempe varmt når jeg skulle gå hjem i dag. Helt til nå. Skulle ut å spise middag også plutselig begynte det å regne, også stoppa jeg på butikken og når jeg kom ut, så regna det mer og mer. Men når jeg kom hjem så slutta det plutselig :/ 

Men hadde det fint i dag, gruer meg litt sånn til framføring, er alltid så redd da! Hvertfall når det er engelsk da, men før skolen skal jeg ta noe blodprøve også kommer jeg på skolen.
 3 kommentarer

Days challenge # 4

Day 4 - Noe du gruer deg til 

Gruer ikke til noe, eller litt da, liker ikke å framføre foran klassen og skal framføre i ENGELSK, så ja:/ Det er jo i morra, ellers ikkeno. :)

Dagen i dag!

 Ja, som alle vet er det JB konsert i Oslo, jeg skal ikke dit da men ganske mange skal, noen av vennene mine også, så jeg ba dem å ta masse bilde. Så kan dere få se i morra eller etterpå. Men nå sitter jeg her å øver til framføring i morra og hører på musikk da. Skulle til Hønefoss i dag men det ble ikke noe av:/ Men skal trene etterpå så blogger etterpå da!


... Én kommentar

Days challenge #3

Day 3 - Parfymene dine

 Princese - Vera Wang DEN LUKTER KJEMPE GODT!!

 Versace- Min er egentlig litt blå-roda men jeg fant den ikke på nettet, men min er snart ferdig da.

Jeg tok bare de to Beste!!

DAGEN I DAG-

Hei, i dag har jeg hatt kjempe vondt i hode hele dagen, fikk mer etter vi hadde gym :/ Det var ganske bråkete i klassen så ja! Jeg kom jeg for  2 timer siden, har spist og skal trene etterpå. Når jeg kom hjem så jeg faktisk noe på rommet mitt, det var sånn julenisse lue på en måte som var kjempe lang :O Den var kjempe søt elsker den. Men skal se på film og gjøre lekser dessverre , blogger senere!

Annbefaller du noen parfymer ?/gjort i dag #... Ingen kommentarer

Days challenge #2

Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

Det er egentlig litt vanskelig å si da men skal prøve!

1. Gentleman PSY, det er den nye sangen hans som kom ut i går tror jeg da.

2. How we do RITA ORA, den er ganske gammel men ganske bra.

3. Golden people MISTER JAM, den er super bra.

  Dagen i dag

I dag har jeg bare slappet av hjemme og kost meg med godter, har passet på to 5åringer ahahh! og litt sånt så det var egentlig en kjedelig da.  Jeg skulle ta noen bilder men det regner ute og bateriene er helt ødelagt så må vente på å kjøpe nytt :/ Snart skal jeg trene siden har ikke gjort det på lenge så kanskje jeg blogger etter det! :)


Gammelt bilde, får ikke den til å bli så stor : /

Hva har du gjort i dag/ # Hva er dine 3 yndlingssanger akkurat nå`?... Ingen kommentarer

Sent blogging

Hei, da har jeg kommet fra bursdagen til noen venner, det var kjempe gøy der, det var fra 19:00 til 22:00! Jeg hadde det kjempe gøy, vis skulle ha på oss kostymer, jeg var en militær dame elns haha! Jeg tok noen få bilder på mobilen men de legger sikkert ut flere etterpå på facebook så tar jeg den og legger ut på bloggen ! Men det kommer noen få bilder nå!... Ingen kommentarer

Days challenge #1

Nydeligste bilde av deg: jeg blir litt sånn flau derfor vil jeg liksom ikke legge ut bilder av meg selv og si at det er den som er finest men jeg kan legge ut den fineste bilde av meg vennene mine?


Ser ut som en ball hahah! <3

 ... Ingen kommentarer

Days challenge

Heii, jeg ble tagga for å ha Days challenge YEAH. for dere som ikke vet er det sånn at man bli tagga også dor man inn 30 rare spm hva du skal snakke om i hverdagen og de kommer under nå!

Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 3 - Parfymene dine
Day 4 - Noe du gruer deg til
Day 5 - Noe du savner
Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
Day 9 - Mobilen din
Day 10 - Din verste uvane
Day 11 - Rommet ditt
Day 12 - Sminken du bruker
Day 13 - Et bilde fra i dag
Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
Day 17 - En artist du liker (jente)
Day 18 - En artist du liker (gutt)
Day 19 - Et bilde av håndskriften din
Day 20 - Smykkene dine
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 22 - Din favorittscene i en film
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
Day 24 - Lommeboken din
Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 26 - Ti ting om deg selv
Day 27 - En sang du virkelig er lei
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 29 - Din favorittblogg
Day 30 - En matrett du elsker

Og det skal jeg begynne fra i morgen!  

Har dere blitt tagga/ Skal jeg tagge dere?

Vis du vil bli tagget må du= kommentere bloggen og skrive e-mail din under! :) 

 2 kommentarer

LANG LANG PAUSE

Hei, ja som dere har skjønt har jeg hatt en lang lang pause, men er tilbake nå. Jeg hadde det travelt i det siste men nå jeg logga meg inn så at jeg fikk 9 spørsmål så jeg tankte å svare på de da, videon kommer ut på søndag ahah lager den nå!

I morra skal jeg på en bursdag så jeg skal ta masse bilder uhh gleder meg!!  Har kjøpt nye ting så videon kommer i dag etterpå kanskje om jeg laster den ned etterpå. øndag skal jeg ut å jogge tenkte jeg men tror ikke jeg gidder. Har begynt på sånn Wii trening haha, det er sånn spill/trening på wii, man blir veldig sliten av det da haha. 

Siden jeg ''slutta'' å blogge har jeg bare vært hjemme og gjort lekser, syk eller skolen litt sånn kjedelig hvedag da ahhaha. 

Men fikk vite at jeg skal tl London i 17 mai, og til Brasil i sommerferien så ja. Gleder meg sykt mye. 

Det var ikke mye å blogge om men snakkes. Tak for at dere leste bloggen min selv om jeg ikke blogga. 
... Én kommentar
Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
hits